Autogarage Arnhem kocht mijn auto

Vorig jaar zomer kreeg ik een nieuwe baan aangeboden in de Randstad. Ik kon meer gaan verdienen, ik kreeg een auto van de zaak en bovendien zouden zij voor mij een appartement regelen die op een ideale ligging van de zaak lag. Hiervoor moest ik wel veel opgeven, want zelf was ik tot die tijd nog woonachtig in het oosten van het land, namelijk in Arnhem. Het was dus zaak aan mij om mijn huis en auto snel te verkopen.

Mijn huis was snel verkocht

Ondanks dat de huizenmarkt de laatste jaren het niet goed gedaan heeft, heb ik toch mijn huis weten te verkopen. Nu was het nog zaak om mijn auto te verkopen, maar via een oud-collega kwam ik terecht bij autogarage Arnhem. Deze kochten oudere auto’s in tegen een eerlijke prijs en het was allemaal zeer makkelijk (en online) te regelen.

Op de site van garage Arnhem is er namelijk een online formulier die je zo volledig mogelijk moet invullen. Vervolgens zal de garage na het lezen van de formulieren zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Op deze manier heb ik zelf mijn auto voor een eerlijke prijs verkocht en ben ik nu tegenwoordig woonachtig in de Randstad.

Wilt u uw auto verkopen, heeft u schade aan uw auto of wilt u uw auto laten keuren? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog en neem contact op met garage Arnhem!