Italiaanse tekst vertalen

Via het internet heb ik een enorm leuke meid ontmoet. Echter is er één probleem, gezien het feit dat zij in Italië woont, en ik woonachtig ben in het altijd gezellige, maar kleine Nederland. Bovendien is haar Engels ook niet geweldig, dus het communiceren met elkaar gaat heel erg moeilijk. Toch ben ik echter helemaal verliefd, gezien het feit dat ze gewoon zo enorm lief is, en ik enorm kan genieten zodra ik haar weer via de webcam zie. Omdat ik zo gek op haar ben, heb ik besloten om voor haar een brief te schrijven, helemaal in het Italiaans.

Echter kan ik zelf geen woord Italiaans, dus om deze reden heb ik contact opgenomen met een vertaalbureau. Deze vertaalbureau heb ik mijn Nederlands geschreven brief opgestuurd, en heb hun gevraagd of zij deze in correct Italiaans binnen 24 uur zouden kunnen terugsturen. Dit was voor hun geen probleem, en bovendien was het vertalen zeer goed betaalbaar. Vertalen Italiaans naar Nederlands is iets waar zij zeer veel ervaring mee hebben, dus dit klusje kon ik wel aan de specialist over laten.

Wil jij meer informatie over dit vertaalbureau, of wil jij jouw tekst laten vertalen van Engels naar Nederlands? Bekijk dan snel de website van de specialist!