Pure lust tijdens de studie

Een paar maanden geleden hebben mijn vriend en ik onze relatie verbroken. Hij vroeg me ten huwelijk, en op dat moment besefte ik dat ik eigenlijk nog helemaal niet klaar ben om mezelf aan iemand te binden. Ikzelf ben een hard studerende vrouw van inmiddels 25 jaar, die nog een hele leven voor zichzelf heeft. Ik besloot om deze reden ook mijn vriend van destijds af te wijzen, en het bovendien ook gewoon uit te maken. Ik wilde genieten van het leven, en mij volledig op mijn studie te richten. Toch heb je als studente natuurlijk ook gewoonweg seksuele lusten die gevuld moeten worden, en daarom besloot ik eens gek te doen en heb ik mezelf op een seksdate website ingeschreven.

Geen achterliggende gedachten, puur de lust

Nadat ik me ingeschreven had, had ik al gauw vele reacties van mannen. Ik besloot met eentje te daten, en dit verliep zo goed, dat ik tegenwoordig vaker aan dit soort seksdating doe. Het heeft me doen laten inzien dat lusten op deze manier ook gevuld kunnen worden, en daarnaast heb ik geen last van een man die meer van mij wilt.

Wil jij ook meer over seksdating weten? Klik dan op de linkjes in dit blog voor meer informatie! Door seksdating kan ik me weer volledig concentreren op m’n studie!