Een grap met plastic bestek

Afgelopen hebben een paar vrienden en ik een hele grote grap uitgehaald met één van onze kameraden. Hij was een half jaar op reis door heel Azië en was dus ook een aantal weg bij zijn huis. Hij heeft ons gevraagd om wekelijks de planten water te geven, en wij kregen dus de huissleutel van zijn huis om af en toe alles te controleren. Het feit dat wij de huissleutel kregen vroeg natuurlijk om problemen, dus we hebben een grap uitgehaald waar we plastic bestek bij nodig hadden.

Veel plastic bestek gekocht

Voor de grap hebben wij een groot aantal plastic bestek gekocht. Mijn vrienden en ik hadden bedacht om al zijn muren te beplakken met het plastic bestek. Dit was een vrij duur werkje, aangezien het heel veel tijd heeft gekost om heel zijn huis te voorzien van het plastic. Na anderhalf week plakken was dan heel zijn huis volgeplakt met plastic bestek en zo hebben we het achtergelaten totdat hij weer terug kwam van zijn reis.

Wil jij ook een leuke grap uithalen met wegwerpservies, of ga je binnenkort een groot feest geven en heb je hiervoor nog wegwerpservies nodig? Klik dan op de linkjes voor meer informatie!