Het ontstaan van Wam Denim

Wam Denim staat kort gezegd voor zelfverzekerdheid en een buitengewoon oog voor elegantie. Dit zijn zaken die bij Wam Denim erg belangrijk zijn en dus hoog in het vaandel staan. Wam Denim mag zich een heuse trendsetter noemen op het gebied van onder meer Italiaanse overhemden en blouses. Dit merk heeft zijn eigen uitgesproken stijl van ontwerpen en richt zich bovendien op mannen en vrouwen die staan voor zelfverzekerdheid. De collecties van Wam Denim overhemden hebben allemaal gedurfde kenmerken en het assortiment is erg breed.

De oprichters van Wam Denim

De oprichters van Wam Denim genaamd Ahmad Khaled en Mirwais Amiri besloten in 2001 om een eigen bedrijf op te starten. Het ontstaan begon in het kleine modeland Nederland waar ze een kleine winkel hadden op een weekend markt. Alles wat ze daar verdienden investeerden ze in het bedrijf. Daarnaast werkte Mirwais als timmerman en een aanzienlijk deel van zijn loon ging ook naar het bedrijfje.

Groeiende collectie

Naarmate de omzet groeide werd ook de collectie uitgebreid. Het duo ging op zoek naar een goede groothandel maar geen één groothandel kon genoeg producten aanbieden voor hun. Daarom begonnen ze zelf een groothandel. Ahmad en Mirwais hadden een goed oog voor wat een man moest dragen. Daarom richtte ze in 2006 het merk Wam Denim op. Je kon van Wam Denim mooie Italiaanse overhemden krijgen of mooie Italiaanse kleding.

In vier jaar tijd werd het merk Wam Denim bekend over de hele wereld terwijl ze dus begonnen in het kleine modeland Nederland. Ben je op zoek naar kleding van Wam Denim? Ze hebben een eigen webshop maar ook 11 winkels in Nederland.