Hottub kopen voor bij u in de vakantiewoning

In Puglia in het gebied in plaats van Ostuni , Masseria Il Frantoio een paar kilometer van de zee en van het regionale park ” kustduinen ” kunt u aangename uren door te brengen tussen de olijfbomen en de zee en de kliffen van de vuurtoren van Torre Canne . Prijs vanaf 179 € in een tweepersoonskamer met ontbijt , wijnproeverij en bezoek aan de toegang tot het strand . Puglia favoriete Sorrento ? Nou hottub kopen in de tuin hier in landschappelijke wonderen , een onvergetelijk uitzicht , culinaire lekkernijen en sites van onschatbare historische en archeologische belang , is er ook het juiste hotel voor uw verblijf : Laqua & Charming Boutique Hotel met zijn zes kamers, elk uitgerust terras , de kleine wellness-ruimte met een verwarmd zwembad met zout water in een grot , een emotionele douche , en een wandeling waar u kunt zich laten verwennen met massages geïnspireerd door de Indiase leer dell’Ajurveda . Prijs vanaf 159 € voor een dubbele kamer met ontbijt en toegang tot de spa .

Liever de eilanden naar het vasteland ? Nou Ischia , een vakantieoord aan de tijd van de Grieken en Romeinen , evenals de zomerresidentie van de Bourbons en de vaste poot van de Grand Tour van de jonge aristocratische families in heel Europa , wacht om u te verwennen met zijn thermale water en alle gemakken van ‘Hotel Apollon Club verborgen in de Middellandse Zee maquis . De woning heeft een thermisch park met 12 zwembaden , een prive- strand , goede restaurants en stijlvolle bars panoramisch uitzicht op zee , omgeven door weelderige tropische tuinen . Prijs vanaf 129 voor een tweepersoonskamer met ontbijt en toegang tot de spa .

Altijd houden in thema eilanden , Cefalu , parel van de westkust van Sicilië is klaar om u te verwelkomen met zijn kleine historische centrum wordt gekenmerkt door prachtige trap van de kathedraal en de smalle straten zijn vol met winkels en ambachtelijke winkels en de mooie stranden . En als je geen idee hebt van waar te verblijven Hotel Baia del Capitano kan een uitstekende oplossing voor uw verblijf. De Baia del Capitano ligt in het midden van de baai van Mazzaforno , ongeveer 4 km van het historische centrum van Cefalu . Het heeft een eigen zandstrand en voor diegenen die liever een groot zwembad omgeven door olijfbomen .