Geniet van de luxe van een mobilhome

Wat is er heerlijker om met uw motorhome te touren door bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland of gewoon in eigen land. Er zijn genoeg mooie plekken die nog te ontdekken zijn. Met het touren heeft u geen vaste kampeerplek, ziet u elke dag een andere omgeving en kunt u heerlijk genieten van een welverdiende vakantie.

De camper is voorzien van alle gemakken. Schoon drinkwater, een opvangtank voor vuil water, een toilet met opvangtank, stroom, bed, keuken en eettafel. Natuurlijk neemt u zelf genoeg proviand mee voor onderweg. Wie heeft er dan een luxe hotel nodig?

Toch even bijkomen op één plek? Op een camperplaats kan dit. Een camperplaats heeft ten opzichte van een camping minder voorzieningen, maar is des te gezelliger. Er is geen georganiseerde controle zoals een camping dit wel heeft bij de entree, maar is dit werkelijk nodig?

De meeste mensen denken niet aan motorhomes huren als zij weer een autovakantie gaan plannen. Velen gaan met de auto op zoek naar goedkope bed & breakfast mogelijkheden of goedkope campings waar zij dan een tent huren met toebehoren of moeten zelf alles meenemen of een caravan huren. Maar het is eigenlijk veel leuker en beter om als alternatief eens een keer een luxe motorhome of camper te huren.

Een camper is eigenlijk een grote luxe bestelwagen, of minivrachtwagen die je met een normaal rijbewijs voor personenwagens nog mag besturen. Het is uiteraard even anders rijden dan met de meeste personenwagens door het ontbreken van een voorkap en omdat je hoog zit en over al het verkeer en heggen heen kunt kijken. Even wennen maar daarna ben je verkocht en wil je niet anders meer.

In deze tijd zijn campers van alle gemakken voorzien en kunt u op alle parkeerplaatsen heerlijk genieten van uw eigen rijdende huisje op wielen want dat is het echte campergevoel. U voelt u thuis in uw kleine huis op wielen. U kunt koffie zetten waar u dat wilt, een eitje bakken voor op brood of spelletjes spelen. Even lekker liggen op de bank kan natuurlijk ook. U komt op de mooiste plaatsen met motorhomes huren.

Bron: http://www.mobilhomeswesterlo.eu