Storing aan uw Novoferm garagedeur wat nu?

Een storing aan je Novoferm garagedeur is nooit fijn of leuk je auto kan er niet uit of in rijden en nu zit je met je handen in je haar denkend wat nu. Nou wij van ROMASS zullen uw probleem binnen no time oplossen. Het enige wat u moet doen is ons bellen op dit nummer: 085-7822730 of snel en gemakkelijk een afspraak online maken via onze website: romass.nl

Onze monteurs staan klaar om uw garagedeur zo snel en efficiënt mogelijk te repareren. Zij zorgen ervoor dat uw Novoferm garagedeur het weer doet als eerst. onze monteurs worden elk half jaar opnieuw geschoold voor de nieuwe technieken die onder andere vallen voor de Novoferm garagedeuren. Zo weet u zeker dat er een specialist bij u komt wanneer u bij ons een afspraak maakt.

Wat doet onze monteur eigenlijk?

Wij van ROMASS zijn jaren gespecialiseerd in het repareren van Novoferm garagedeuren. Onze monteurs hebben  ervaring in het oplossen van storingen aan een Novoferm garagedeur, zoals de modellen Iso-20 en Iso-45. Dus geen zorgen dat u denkt dat wij uw Novoferm garagedeur niet kunnen repareren. Als u wilt weten wat onze monteurs doen tijdens de reparatie heb ik hier een korte uitleg: Eerst gaat de monteur kijken van waar het probleem komt als hij dat heeft achterhaalt gaat hij gelijk aan de slag met het repareren. Alle onderdelen worden eruit gehaald en naar uw wens gebruikt de monteur originele onderdelen van Novofermof goedkopere universele onderdelen. Met de goedkopere onderdelen behoudt u nog steeds de voordelen van Novoferm maar bent u goedkoper uit.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie kunt u ons gerust bellen of kunt u naar onze website

Telefoon nummer: 085-782-2730

Website: romass.nl