Mijn vloer is weer mooi

Sinds een aantal maanden hebben wij een puppy. Eigenlijk is alles leuk aan een puppy, lekker spelen, knuffelen en veel slapen. Hij is schattig en je kan hem alles leren. Het enige nadeel aan een puppy is, dat ze niet zindelijk geboren worden. 

Mijn vloer werd lelijk door mijn puppy

Doordat mijn hondje nu een tijdje nodig had om zindelijk te worden heeft hij een aantal keer op mijn mooie houten vloer geplast. Hierdoor zijn er lelijke vlekken gekomen, daarbij moesten we het opruimen en daarvoor moest ik een aantal keer wat meubels aan de kant schuiven. Daardoor zijn er heel wat krassen op de vloer gekomen.

Ik wil, nu mijn pup eindelijk zindelijk is, mijn vloer weer mooi laten maken. Ik heb gezocht naar een goed bedrijf wat mijn vloer op kan schuren. Ik was op zoek naar iemand die een houten vloer kan schuren in Groningen. Ik kwam terecht bij vloer compleet, Deze mensen hebben een gratis vloerinspectie gedaan. Ook verzekerde ze mij dat ze stofvrij schuren en ze hebben gratis onderhoud!

Mijn eigen ervaring met Vloer compleet

Ik ben erg tevreden over vloer compleet. Ze hebben een goede service en mijn vloer komt weer helemaal terug in oude staat. Na het stofvrije schuren van mijn parket werken ze hem af met een vloerolie of vloerlak. Zo ziet het er uit als nieuw en blijft het langer mooi.