Geen houten vloer voor mij

Iedereen die tegenwoordig een vloer uitkiest die kiest voor hout, iedereen wil hout. Of het nou een echt houten parket is, of een zeil met een houten print. Het zal wel in de mode zijn om een mooie houten vloer te nemen maar ik houd er niet van. 

Op zoek naar een mooie vloer

Ik ben op zoek gegaan naar andere soorten vloeren, hoewel je toch heel vaak een houten vloer tegen komt ben ik bij mijn standpunt gebleven en heb ik iets anders gevonden. Ik kwam veel dingen tegen, vinyl en zeil, grindvloeren of tapijt. Maar dit is niet wat ik zocht. Ik wilde een gladde vloer wat ik lekker makkelijk kan schoonmaken, een mooie vloer die mooi blijft.

Toen kwam ik uit op de site van Vloer service Brabant. Deze bieden voor particulieren een gietvloer aan, ik dacht dat dit alleen gebruikelijk was voor zakelijke panden. Winkels of kantoren. Maar nee ik kon een eigen gietvloer krijgen in mijn huisje.

Gietvloeren in Brabant waren ineens een hele goede optie en ik ben een offerte aan gaan vragen. Ik las ondertussen dat ze erg makkelijk schoon te houden zijn en je het zelfs kan combineren met vloerverwarming. Dat is echt een droom voor mij, vloerverwarming.

Ik heb daarom een vloer besteld, mijn gietvloer werd netjes geleverd in Eindhoven en ik ben er heel erg tevreden over. Ik ben trots op mijn mooie vloer!