Garagepoort opent niet en u weet niet waarom? ROMASS heeft de informatie

Meeste huishoudens waaronder u die dit leest zijn in bezit van een garagepoort, maar het kan zijn dat die ineens gek doet en niet eer werkt als hoe die altijd deed. Natuurlijk vraagt u zich dan af: ”waarom” Nou het kan vaak komen door dat u uw garagepoort niet zo goed heeft onderhouden en ik zal u vertellen de meest voorkomende problemen zijn die ervoor kunnen zorgen dat uw garagepoort het niet meer doet, en ik zal een aantal tips aan u geven voor het onderhouden van uw garagepoort.

Meest voorkomende problemen

De veren in en garagepoort gaan ongeveer 10.000 keer per jaar open en dicht. In andere woorden, een garagepoort kan ongeveer vijf jaar achter elkaar werken voordat de veren open kunnen springen of kunnen breken. Daarom moeten zij worden vervangen. Dit is iets dat hoge kosten met zich mee kan brengen als het niet op tijd gebeurt. En daarom moet altijd als u de tijd heeft om regelmatig uw veren te controleren. een ander probleem dat vaak kan voorkomen is wanneer de deuren gedurende lange tijd gebruikt worden. Er is een kans dat de kabels verweken, breken of losspringen van veren na een bepaalde tijdsperiode. Als u in bezit bent van een garagepoort met verhoogd paneel, dan kan het breken of beschadigen van kabels ervoor zorgen dat het paneel op een gegeven moment naar beneden valt. Dit is gevaarlijk voor u en uw voertuigen. En dit zijn er maar twee, maar door goed en regelmatig onderhoud kan dat allemaal voorkomen worden.

Professionele onderhoud tips van ROMASS

Ik geef u  hier een aantal tips om uw garagepoort te onderhouden door deze tip kunt u veel geld besparen en de levensduur van uw garagepoort verlengen.

  • Bescherm de panelen met autoshampoo
  • Vet de rubberafdichtingen licht in met vaseline
  • Het smeren van de loopvlakken van de rails
  • Het smeren van de lagers van de looprollen
  • Het smeren van de assen van de looprollen
  • Het smeren van de lagers van de as
  • Het smeren van de scharnierpennen
  • Het smeren van de vergrendeling

En deze tips kan ik verzekeren dat de levensduur van uw garagepoort zal verlengen, maar heeft u een groter probleem dan een klein piepend geluid dan adviseer ik u om niet zelf te beginnen met klussen voor uw eigen veiligheid en ons in te schakelen zodat wij het voor u op de correcte manier kunnen herstellen.

Heeft u nog vragen of wilt meer informatie? U kunt ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078484996

Website: romass.be