iPhone scherm reparatie Antwerpen

iPhone scherm reparatie in Antwerpen

Ben jij op zoek naar een iPhone scherm reparatie in Antwerpen? Check dan de website is van De Telefoon Reparatie Winkel. Dit is een shop in Antwerpen waar ze professionele iPhone reparatie uitvoeren. Ik heb hier mijn iPhone scherm laten vervangen en ben enorm tevreden. Ik liet op mijn werk mijn iPhone vallen en kreeg deze tip door van mijn collega. Ik maakte een afspraak en kon dezelfde dag al langskomen. Eenmaal daar hoefde ik nog geen uur te wachten op de reparatie. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee, en heb daarom besloten een klein stukje te scherm over een iPhone scherm reparatie in Antwerpen bij De Telefoon Reparatie Winkel.

Laat je iPhone scherm op locatie herstellen

Tijdens mijn bezoek aan De Telefoon Reparatie Winkel zag ik dat ze ook een service hebben om je iPhone scherm op locatie te laten herstellen. Hoe handig is dat? Je kan ze op je werk of thuis laten komen en jouw iPhone word dat herstel in de mobiele reparatie bus die bij jou voor de deur geparkeerd staat. Ik had nog niet eerder van deze service gehoord. Ik kan me goed voorstellen dat daar veel vraag naar is. Je bespaart zo erg veel tijd en je betaald maar 15 euro extra. Dat is het in heel veel gevallen gewoon waard. Dus als je geen tijd hebt en je hebt een iPhone scherm reparatie op locatie nodig? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf.

Makkelijk een afspraak aanvragen

via de website kan je gemakkelijk jouw reparatie selecteren en alles prijzen zien. We werken zo transparant mogelijk zodat je vooraf altijd weet wat de kosten zijn. Zonder overleg komen er ook nooit extra kosten bij. Als we een reparatieaanvraag binnen krijgen word er binnen 2 uur op gereageerd en kunnen we deze meestal dezelfde dag nog inplannen. Ook wij weten dat je geen minuut zonder je iPhone kan. Dus meld je iPhone scherm reparatie in Antwerpen snel bij ons aan.