Geld besparen

Nederlanders zijn zuinig, misschien zelfs gierig, volgens het stereotype. Wij Nederlanders vinden het echter gewoon fijn om niet meer geld uit te geven dan nodig is. Andere mensen zijn teleurgesteld als ze hun salarisstrook zien of als ze in hun urenregistratie app kijken. Nederlanders hebben veel manieren gevonden om geld te besparen, zodat ze geld overhouden voor leuke dingen zoals een dagje weg of een vakantie zelfs. Vandaag geven we in dit artikel nog twee tips die je helpen om geld te besparen. Voel je dus absoluut niet zuinig of gierig als je deze tips volgt, maar voel je verstandig en wis

 

Een makkelijke: als je iPhone traag gaat voelen, moet je niet een hele nieuwe telefoon kopen van honderden euro’s. Je kunt het beste voor een paar tientjes je batterij laten vervangen in de Apple Store. Apple heeft onlangs toegegeven dat het de prestaties van de telefoon vertraagd omdat de batterij van het apparaat ouder wordt. Daarna heeft het de prijs van het vervangen van de batterij verlaagd.

 

Uit eten gaan met vrienden terwijl je op je budget let is een uitdaging. Het beste dat je kunt doen is de teugels van het plannen stevig vast te pakken, omdat je dan de mogelijkheid hebt om een budgetvriendelijke plek te kiezen of een deal te vinden. Niemand wil goedkoop lijken, maar als je vastbesloten bent om dat besparingsdoel te bereiken, raden we aan om voor te stellen om te betalen wat je gegeten hebt in plaats van de rekening gelijk te verdelen. Het is ongemakkelijk, maar iedereen kan zich inleven in het feit dat de financiën krap zijn.

 

Geld dat u besteedt aan sociale contacten met mensen is waardevol, omdat netwerkvorming waardevol is. We willen dus absoluut niet zeggen dat het beter is om minder uit te gaan met vrienden en familie.