Waarom je een servicecontract moet afsluiten voor docksystemen en industriepoorten

Bij ROMASS Business kunt u een servicecontract voor het onderhoud van uw bedrijfspoorten, industriepoorten en docksystemen afsluiten. Wanneer u dat doet, zorgt ROMASS Business niet alleen voor periodiek onderhoud, maar ook voor alle wettelijk verplichte keuringen en eventueel benodigde herstellingen van uw bedrijfspoorten. Dat neemt u een hoop werk uit handen, maar waarom zou u kiezen voor een servicecontract bij ROMASS Business? Wij noemen 3 redenen.

  1. Voldoen aan wettelijke vereisten

Bij het afsluiten van één van onze servicepakketten zorgen wij voor alle jaarlijkse onderhoudsbeurten en keuringen volgens de laatst geldende wettelijke keuringsvoorwaarden. U kunt er zo altijd zeker van zijn, dat alle toegangssystemen voldoen aan de wettelijk gestelde normen. Uiteraard ontvangt u van ons alle certificaten en bijbehorende documentatie.

  1. Veiligheid

De wettelijk normen en verplichtingen zijn er niet voor niets. Zij waarborgen veiligheid en dat is exact wat ROMASS Business altijd voor ogen heeft. ROMASS Business stelt derhalve hoge eisen aan de techniekers. Alle techniekers zijn VCA-gecertificeerd, dit om uw veiligheid en die van henzelf te waarborgen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Alle mekaniekers weten hoe onveilige situaties te herkennen en zijn uiterst bekwaam in het nemen van de juiste (voorzorgs)maatregelen.

  1. Snelle service bij storingen

Zoals vermeld, voldoen uw toegangssystemen met een servicecontract van ROMASS Business altijd aan alle wettelijk eisen. Bovendien blijven ze veilig functioneren en wordt de kans op storingen verminderd. Is er dan toch een keer een storing? Dan is de technieker binnen 2 uur ter plaatse. U bent er zo van verzekerd, dat uw firma zo min mogelijk hinder ondervindt.

Naast deze 3 redenen, zijn er nog talloze, andere redenen waarom het afsluiten van een servicepakket bij ROMASS Business een goede keuze is. Zo kan ROMASS Business bogen op ruim 20 jaar ervaring, kunnen de techniekers uit de voeten met alle typen en merken industriepoorten, bedrijfspoorten en docksystemen en staan ze 24/7 voor u klaar.

Meer informatie? Kijk op de website van ROMASS Business.