Een groot beeldscherm

De beeldschermen van de smartphones worden steeds groter. Op deze manier wordt het nog mooier om via jouw smartphone naar films en series te kijken. De Samsung Galaxy S5 Prime is een telefoon dat in juni uitkomt, en geniet van een geweldig groot scherm. De scherm is maar liefst 5.2 inch, en daarnaast bedraagt de resolutie 2560 x 1440 pixels. Bovendien heeft de telefoon een super snelle prosessor waardoor deze mobiel ook zeer snel is. Met de Samsung Galaxy S5 Prime kun jij je televisie verkopen, want jij kijkt voortaan naar de programma’s via jouw eigen smartphone. Een Samsung Galaxy S5 Prime kopen kun je vanaf juni bij Castle Telecom doen!

Alles met jouw telefoon doen

Terwijl je eerder alleen nog maar kon bellen met jouw telefoon, is dit hedendaags helemaal veranderd. De telefoon fungeert nu naast het zijn van een communicatiemiddel, ook als krant, weerbericht, televisie en ga zo maar door. De telefoons worden steeds innovatiever en de meest te gekke snufjes worden mogelijk met jouw telefoon. Denk ook maar eens aan een toestel die ook fungeert als beamer. Hierdoor kun je filmpjes van Youtube heel gemakkelijk en snel op de muur afspelen, en geniet je dus van je eigen bioscoop.

Wil jij meer informatie over de nieuwe Samsung Galaxy S5 Prime en wil jij deze aanschaffen in combinatie met de abonnement T-Mobile? Bekijk dan snel de website van Castle Telecom voor meer informatie!