Local website laten maken

Is er website laten maken een cultuur verandering in de regering communicatie teams geweest ?
Cultuur  en gedrag zijn zeker veranderd . Onze communicatie-uitwisseling evenementen – waar we nodigen afdelingen om een ‘ masterclass op het ding dat je goed in bent ‘ geven – hebben ongeveer 600 aanwezigen . Er is website laten maken door Local Scope veel meer samenwerking met cross -government groepen op de regionale communicatie bijvoorbeeld. Bestuur van communicatie (doc. ) werken samen en we hebben een nieuwe geformaliseerde bestuursstructuur in de vorm van de overheidscommunicatie bestuur , geleid door Francis Maude MP met David Laws MP en Matthew Hancock MP .

Welke denk je dat zijn de opvallende overheidscampagnes van het afgelopen jaar ?

De campagne om het vertrouwen in kleine bedrijven te bouwen is een succes en we kunnen kijken naar het aantal start-ups als bewijs . De GROTE campagne ingesteld om aan te tonen dat we een natie om te bezoeken, te investeren in , de handel met en studie inch Het een bevestigde economisch rendement £ 500m heeft geleverd in het eerste jaar en is het leveren van een verdere £ 600 – £ 800 in 2013 / 2014 . De campagne # buildingbritain infrastructuur en het werk rond de Filippijnen tyfoon zijn andere voorbeelden van uitstekende interdepartementale werken .

Wat ziet u als de belangrijkste uitdagingen voor het komende jaar ?

Wij streven ernaar om 10 procent efficiënter jaar op jaar , het verbeteren van de planning en hebben een grotere samenwerking . Ons onderwijs uitdaging is om professionele ontwikkeling te vergroten en verbeteren van talent management . We hebben 37 communicators geïdentificeerd op een spoor in de richting van regisseur standaard en zijn hen te ondersteunen door middel van onze talent management programma .