Fonteyn Solar

Naast het verkopen van verschillende outdoor artikelen en benodigdhedenin de enorm grootte showroom, heeft Fonteyn zich tegenwoordig ook gericht op de markt van zonnepanelen onder de naam Fonteyn Solar. De voordelen van Fonteyn Soalr zonnepanelen is eindeloos. Een van de grootste voordelen is dat zij van zeer hoogstaande kwaliteit zijn en een optimaal rendement hebben. De voordelen van Fonteyn zonnepanelen zijn dus erg groot!

Semi-transparante zonnepanelen

De zonnepanelen van Fonteyn Solar zijn semi-transparant. Dit houd in dat de zonnepanelen zeer lichtgevoelig zijn en meer licht opvangen dan reguliere zonnepanelen. Het voordeel daarvan is dat zij zowel horizontaal als verticaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Door de hoge lichtgevoeligheid produceren de zonnepanelen gedurende de dag meer energie. Zelfs bij lichtstoringen zoals mist, schemer of vuil slaan de zonnepanelen van Fonteyn Solar nog steeds voldoende energie op om in ieder geval zelfvoorzienend te zijn. Zodra de zon op is beginnen de semi transparante zonnepanelen alweer met het opslaan van energie en gaan zodra het schemer begint te worden ook langer door. Met al deze voordelen is uw eigen energieproductie en uw rendement met Fonteyn Semi-transparante zonnepanelen gegarandeerd hoger dan met reguliere zonnepanelen.

Waarom kiezen voor Fonteyn Solar?

Fonteyn koopt de zonnepanelen met grote hoeveelheden in wat betekent dat zij u een goede service en natuurlijk een lage prijs kunnen aanbieden. U beschikt automatisch over een garantie van maximaal 25 jaar.