Pennen graveren met een lasersnijder

Pennen graveren is een vak apart. Je kunt dat op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld met een lasersnijder.

Een lasersnijder om pennen te graveren

Een lasersnijder maakt gebruik van zeer geconcentreerd licht. Door dit in een korte tijd op het materiaal te richten, kun je ermee graveren. Als je de laser een langere tijd op dezelfde plek houdt kun je ermee snijden.

Niet alle materialen laten zich snijden door een laser. Met vector-graveren (markeren) kan er een vorm of tekst in een materiaal gelaserd worden, bijvoorbeeld een pentekening of een tekst.

Lasersnijder wordt het meest gebruikt

Een pen graveren gebeurt in Nederland het meeste met een laser, maar natuurlijk zijn er ook andere technieken. Het voordeel van een lasersnijder is dat het snel en secuur werkt. Daarmee zorg je ervoor dat je pen altijd voorzien is van een perfecte personalisatie.

Waar koop je een gegraveerde pen?

Gegraveerde pennen kun je online bestellen bij verschillende webshops. Een van die webshops is Exclusieve-Pennen.nl. Hier maak je je bestelling compleet en hij wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Zij maken hun naam absoluut waar. En daarnaast zijn de pennen daar ook betaalbaar. Tevens zijn er meerdere webshops online te vinden. Kijk goed naar de voordelen die zij aandragen en zorg dat je een webshop kiest die bij jouw wensen past.