Speeltoestellen particulier en professioneel

Speeltoestellen

Speeltoestellen zijn er in bijna eindeloos veel variaties, van grote speeltorens tot een klein speelhuisje of schommel. Het leuke aan een speeltoestel in de tuin is dat de kids zich uitstekend kunnen vermaken in een veilige omgeving, met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Een kwalitatief hoogstaand speeltoestel prikkelt de activiteit en creativiteitszin van uw kind, en een stukje beweging kan natuurlijk ook nooit kwaad!

Speeltoestellen particulier & professioneel

Speeltoestellen voor particulier gebruik zijn vaak goedkoper dan speeltoestellen voor professioneel gebruik. Een speeltoestel voor achter in de tuin heeft namelijk geen keuringen nodig die een speeltoestel voor in de publieke ruimte wel vereist. Natuurlijk kunt u bij particuliere speeltoestellen altijd van kwaliteit op aan, maar speeltoestellen in de openbare ruimte vereisen nu eenmaal een strengere keuring ivm intensief en veelvuldig gebruik.

Speeltoestel kopen : online of offline?

Het kopen van een speeltoestel of speelhuisje is toch vaak een fikse aankoop, die kan oplopen tot zo’n € 1500 euro. Het voordeel van online kopen ten opzichte van offline kopen kan oplopen tot zeker 15%, wat de optie online kopen aantrekkelijk maakt. Het beste is een combinatie : een webwinkelier mét showroom én scherpe prijzen, zoals NuBuiten in Hardinxveld-Giessendam. Door grote inkoop en deskundig advies is dit één van de grootste speeltoestel aanbieders van Nederland en België.