Red Corner Lingerie

Red Corner omschrijft zichzelf als “nauw aansluitend, trendy ontworpen met veel oog voor details. In deze fantastische outfits zal iedere mode bewuste vrouw er geweldig uit zien, zowel binnen- als buitenshuis”. Hierbij wordt het oog voor detail en afwerking doorgetrokken tot in de verpakking. Iedere outfit komt in een mooie doos, waardoor het uitpakken ervan iedere maal als een cadeautje krijgen aanvoelt.

Red Corner heeft meerdere stijlen in hun aanbod, maar altijd zetten ze de vrouwelijke vormen in de spotlights. Hierbij wordt zowel ontworpen voor de jonge vrouw met de perfecte maten als voor dames met een maatje meer. Niemand wordt vergeten, Red Corner wil iedere vrouw er sexy laten uitzien.

Het aanbod van jurkjes varieert van klassiek chique tot uitdagend en trendy. Ze hebben niet alleen mooie lange jurken maar ook tube, halter en strapless jurkjes . Veel van de jurkjes van Red Corner kan je dus zonder probleem dragen op een meer formeel feestje of een galabal. Andere jurkjes die dan weer meer van het lichaam bloot geven, bijvoorbeeld met een sensueel accent op de borsten of buik, of door gebruik te maken van licht doorschijnende stof, zijn dan meer geschikt voor club of privé feestjes.

Dit ruim aanbod van stijlen wordt verkregen door het combineren van verschillende stoffen en kleuren zoals goud namaakleer, rode glitterstof of zacht zwart fluweel. Verfijnde details worden verkregen door te werken met Strass steentjes, gouden en zilveren kettingen, ringen en kant.

Red Corner staat garant voor een ruim aanbod van jurkjes voor iedere gelegenheid in de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.