Jacuzzi in uw tuin of op het balkon

Based HLD Capital jacuzzi heeft verschillende bedrijven die zijn gekoppeld aan de Bradford ligbad en wastafel fabrikant voorjaar Ram in beheer op een £90m-pensioenverplichting.

HLD, geleid door Demis Ohandjanian en Lindsay Khan, de lente Ram Corporation verworven in eind 2012 en heeft sindsdien versterkt haar aanwezigheid in de sector met de acquisitie van Hull-gebaseerd Bad maker Reva.

De lente Ram deal opgenomen de Jacuzzi UK dochteronderneming, later omgedoopt tot Astracast, die de belangrijkste werkgever in het kader van de Jacuzzi UK toegezegd pensioenregeling was.

Het pension Jacuzzi is nu wordt overgebracht naar het pensioenfonds van de bescherming die zal handhaven betalingen aan bestaande gepensioneerden en betalen toekomstige gepensioneerden ongeveer 90% van wat zij verwachten zou om te ontvangen.

In een schuldeisers verslag voor lente Ram, hernoemde CRS oud, beheerders op Leonard Curtis in Manchester, zei: “de belangrijkste aansprakelijkheid voor de regeling bleef met Astracast, met het bedrijf bieden een garantie. De regeling had een aanzienlijk tekort, door Astracast van bestuurders op ongeveer £90 miljoen geschat. Het bedrijf was niet in een positie om het nakomen van deze garantie. Daraom doet u er goed aan een jacuzzi te kopen voor bij u in de tuin. Het is ontstresst en u zult zich na een lange dag werken volledig herboren voelen in de jacuzzi.