Jacuzzi kopen in uw tuin

Jacuzzi kopen in uw tuin Hot Tubs Portland is trots aan te kondigen hun tweede locatie ligt op 8670 SW Scholls Ferry Rd. in Beaverton. “Kiezen van het juiste bedrijf om uw hot tub of sauna van te kopen is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste hot tub of sauna merk,” zei Dave Doornink van het bedrijf directeur van marketing. “Dat is waarom toen de gelegenheid kwam om te vertegenwoordigen van’s werelds meest herkenbare naam in hot tubs, we sprong op de kans.”

“Jacuzzi vrijwel de hot tub meer dan 50 jaar geleden bedacht, en met meer dan 250 octrooien, ze bieden de beste hot tubs en kuuroorden die beschikbaar zijn op de markt,” bleef Doornink. “In tegenstelling tot de meeste zwembaden, het aardige ding over een Jacuzzi hot tub is dat het kan worden gebruikt het hele jaar door zelfs in Portland’s onvoorspelbare weer. Een ontspannende weken kunnen de perfecte manier om te beginnen of eindigen de dag.””Wij beschikken over 10 verschillende Jacuzzi Hot Tubs Portland spa modellen in onze nieuwe moderne 2000 + vierkante voet showroom. Bovendien demonstreren wij ook zwemmen kuuroorden, sauna’s, Big Green Egg fornuizen, massagestoelen en een scala aan spa accessoires. We echt willen worden Portland’s one-stop-shop voor casual vrijetijdsbesteding leven.”

Ter bevordering van lokale bewoners om te controleren op de voordelen van het gebruik van een Jacuzzi hottub voor het verbeteren van hun algehele gezondheid en welzijn, Jacuzzi Hot Tub Portland is het verstrekken van gratis test soaks op de nieuwe locatie, alsmede hun outlet store in Beaverton. Het wordt aanbevolen echter dat mensen willen plannen hun oproep van de gratis 30-minuten weken tevoren op 503-277-2170 om hun plaats te reserveren.