Dé projectontwikkelaar in de woningbouw

Ben je een starter, single of éénoudergezin en wil je binnen jou budget een huis met tuin kopen maar lukt het niet? Meacasa helpt u graag! Meacasa is de nieuwe projectontwikkelaar in de woningbouw. Door de werkwijze van Meacasa wordt een koopwoning met thuis weer echt betaalbaar voor een starter, single of éénoudergezin. Meacasa heeft nog weinig ervaring omdat het een nieuw bedrijf is, maar is er helemaal klaar voor. Meacasa streeft naar 100% klanttevredenheid, en wij willen graag dat onze service persoonlijk en klantgericht is.

Een betaalbaar huis met tuin

Ik ben een single moeder van twee kinderen en was heel lang op zoek naar een huis met tuin, helaas viel er niks wat mij aan sprak binnen mijn budget. Ik heb Meacasa ingeschakeld omdat ik graag een tuin wilde waar mijn kinderen in kunnen spelen. Met de hulp van Meacasa woon ik nu in een huis met een tuin waar de kids dol op zijn. De medewerkers van Meacasa zijn super en tonen begrip en helpen je op de beste manier mogelijk.

Wilt u meer informatie over Meacasa? Of heeft u misschien nog vragen over Meacasa? Dan kunt u altijd terecht op de website. Ook kunt u binnen kantooruren telefonisch contact met een van onze medewerkers opnemen, hier helpen zij u vriendelijk verder.