Het beste voor uw gevel

Gevelbekleding vervaardigd uit hout geeft uw huis een bijzondere uitstraling en vermeerdert daarmede de valeur noemenswaardig. Een behoorlijk populair vorm gevelbekleding is gevelbekleding van hout dat gecoat is met een industriële coating dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon. Dit beschermlaagje wordt gespoten met behulp van professionele schildertechnieken voor het toebrengen van muurverf. Onze gevelbekleding hout is duurzaam en wordt vaak al in in ongeveer één dag aangebracht.
Een recent opgeleverd project van ons is een een gerenoveerde woning in Groenlo waarbij wij de gehele gevelbekleding geschilderd hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, wordt voorkomen dat het wisselende weer in Nederland grip krijgt op de buitenkant van uw woning.

De beste oplossingen voor uw gevelbekleding

Onze collega’s komen van tevoren bij u ter bezichtiging om de klus op de plaats zelf te analyseren, zodat wij de hoeveelheid tijd dat wij denken kwijt te zijn aan de werkzaamheden kunnen bekijken. Na de observatie kunnen wij een prijsopgaaf voor u opstellen. Om u een begrijpelijk idee te geven van de houten gevelbekleding, hebben wij foto’s geplaatst van ons laatst gerealiseerde werk. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede bekleding voor uw gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit spuiten voordat het is afgewerkt met de schuurmachine. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing, daarom leggen wij u graag uit dat wij alleen gebruik maken van duurzame houtsoorten en dat wij graag bijdragen aan een goed milieu.