Solide multifunctionele overkapping

Een carport of overkapping van BG Carports biedt bescherming aan uw auto, uw caravan, boot, maar kan ook toegepast worden als overkapping voor uw terras. Onze lichtdoorlatende carport overkappingen kunnen ook gebruikt worden als entreeluifel, rookruimte, fietsenstalling, enz,…

Een carport voegt iets extra’s toe aan uw leefgemak. In de winter staat uw auto beschermd tegen ijzel en bij regen kunt u droog in- en uitstappen. Bij zonneschijn zorgt de beplating voor een aangenaam klimaat onder de carport en in uw auto.

Een carport van BG Carports is een fraaie, solide overkapping met afgeronde vormen en een uniek profielensysteem in aluminium.

Aluminium heeft karakter

Het is een sterk metaal dat niet vervormt. Het barst niet, scheurt niet, roest niet of rot niet. Het ondervindt geen hinder van zonlicht, vocht, temperatuursschommeling of wisselende weeromstandigheden. Aluminium past alijtd bij de stijl die je in je gedachten hebt: sober, uitgesproken, extravagant, dynamisch,….

De grote troef voor aluminium is dat er bij hergebruik geen kwaliteitsverlies optreedt. Gemakkelijk in onderhoud, reinig je aluminium met water, spons en een neutrale, niet krassende zeep. Zo blijven je profielen in topvorm. Gebruik geen solventen (benzine, aceton), alkalische producten (ammoniak, sodium), zure producten (zwavelzuur, acetisch zuur) of schurende producten (staalwol, zand- of schuurpapier).

In een landelijke omgeving reinig je aluminium best 2 maal per jaar. In een stadsomgeving nabij een industriegebied, aan de kust of in de buurt van zwembaden reinig je het aluminium 4 maal per jaar. Reinig ook de delen die niet aan de regen zijn blootgesteld.

Aluminium heeft meer voordelen dan hout, we sommen ze even op:

  • Geen schilderwerk (poederlak)
  • Meer dan 200 ral kleuren in blinkend of matte
  • Sterk metaal materiaal
  • Geen verrotting, roest en barsten
  • Past bij elke stijl van woning of tuin
  • Onderhoudsvriendelijk

Bron: http://www.bgcarports.be