Deskundig woonadvies is de trend

Steeds meer mensen kiezen voor stijlvol wonen. Overal komt dit thema terug. Veel televisieprogramma’s gaan enkel en alleen over de nieuwste trends op woongebied. Er bestaan zelfs al wooninspiratie apps. Hiermee kunnen gebruikers duizenden foto’s bekijken en inspiratie opdoen op het gebied van wonen, lifestyle en interieur. Ook komen er steeds meer woonmagazines op de markt.

Persoonlijk woonadvies
Een app of een woonmagazine is natuurlijk een leuk idee, maar niet iedereen kan de getoonde ideeën zelf vertalen naar het eigen interieur. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een persoonlijk woonadvies op maat. Een deskundig woonadviseur of interieurarchitect kan uw persoonlijke stijl en de stijl van uw woning vertalen naar een goed woonadvies.

Een eigen stijl
Een interieuradviseur of –architect inventariseert de woonwensen en smaak van de bewoners en stelt op basis daarvan en op basis van de stijl van de woning een deskundig advies op. Zo kan een geheel eigen en karakteristieke woonstijl gecreëerd worden. De professionele decorateurs zijn op de hoogte van de laatste woontrends.  Omdat het voor de meeste mensen lastig is om hun eigen interieur zo samen te stellen dat het geheel naar hun eigen wensen en stijl is, vragen steeds meer mensen een deskundig woonadvies aan.