Online folder van de Action bekijken

Sinds wij een Action in onze winkelstraat hebben, vind ik het heerlijk om even naar binnen te gaan en door de schappen te snuffelen en te zien wat er die week in de aanbieding is. Dat is een soort ontspanning voor mij, omdat ik dan kan zien wat ik kan besparen. 

Geen wekelijkse folder

De wekelijkse folder van Action ontvang ik niet, hoewel ik wel regelmatig in de winkel kom. Niet alleen van de Action niet, hoor. Ik ontvang geen folder van geen enkele winkel. Daar heb ik heel bewust voor gekozen, omdat ik het zonde vind hoeveel papier er in Nederland wordt verspild aan folders die slechts één keer of helemaal niet worden ingekeken. Dat is toch zonde van al dat papier? Zoveel folders zijn er die je ook online kunt bekijken en daar hoeft geen boom voor gekapt te worden!

Registreren is gemakkelijkf

Voor meer informatie over Reclamefolders en de folder Action kunt u terecht op de website. Om op de hoogte te blijven van Reclamefolders B.V. hoeft u zich simpelweg alleen maar te registreren op de site om ook een  folder van andere winkels te kunnen zien. Doe net zoals ik, doe het voor het gemak en voor het milieu!