Spuiterij Geraerts verzorgt uw buizen

Het geven van een mooie verflaag aan uw ramen, deuren of kozijnen dat kost tijd. Gelukkig zijn er een stuk efficiëntere manieren om dit op te lossen. Zeker bij grote aantallen is het gebruikelijk om het geheel te laten bespuiten door een professionele spuiterij. De grondlaag is zo al gezet en je hoeft alleen zelf af te schilderen met een toplaagje. Een professional die dit voor u kan regelen is Spuiterij Geraerts!

De voordelen van een spuiterij!

Een spuiterij kan al je materialen voorzien van een goede grondlaag. Hiermee kan je uiteindelijk veel sneller verven en is het effect groter want er zijn minder verflagen nodig. Tijdens het proces van coaten wordt continu de dikte van de coating in de gaten gehouden en dit wordt zeer regelmatig gehouden waardoor het resultaat uiteindelijk zeer netjes wordt! Buizen worden bespoten met  de electrostatische spuitrobot. Doordat een buis wit is geeft deze meer warmte af en is het effect dus ook veel groter!

Vraag een offerte aan bij Spuiterij Geraerts

Spuiterij Geraerts zet jouw vraag om in een duidelijke offerte waarmee je vooruit kan. Hierdoor krijg je een idee van de kosten van de Spuiterij en dit kan je afwegen tegen de voordelen die bespoten buizen opleveren!