Trakteer uw zakelijke partners op een High Tea!

Af en toe moet je de mensen met wie je op zakelijk gebied veel samenwerkt bedanken. Want uiteindelijk zijn de connecties die je hebt met deze mensen van belang voor de groei van je onderneming. Je kan groots uitpakken, maar een leuke traktatie kan hem juist ook in de details zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het idee om bij de volgende bijeenkomst een high tea te laten bezorgen?

Een high tea bezorgen bij Houtop!

Houtop is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het verzorgen van gezonde en voedzame lunches voor verschillende bedrijven. Je kan zo groot uitpakken als je zelf wil, en natuurlijk staan ze ook klaar als je iemand graag wil gaan verassen. Heb je binnenkort een zakelijke lunch op kantoor? Zorg dat deze compleet is met lekkere broodjes die worden verzorgd door Houtop. En als het tijd is voor een extra traktatie dan is de high tea zeker een goed idee. Houtop bezorgt graag allerlei lekkere hapjes waarmee je iedereen verrast!

De high tea is divers én vers

Houtop werkt uitsluitend met  verse producten en zo weet je dus zeker dat je bestelling genoeg vitamines bevat en in de smaak zal vallen bij de ontvangende partij. Meer weten? bezoek dan de website van Houtop!