Roep de hulp in van een mediator tijdens jullie scheiding

Willen u en uw (ex) partner gaan scheiden? Op dit moment is het belangrijk om vooral te denken aan de kinderen. Een scheiding is altijd een emotioneel en vervelend proces, maar kinderen kunnen hier op de korte- en lange termijn veel schade aan overhouden. Daarom is het belangrijk om niet te “vechten” voor het uiterste, maar om samen met een objectieve partij aan tafel te gaan om de dingen op een zo eerlijk mogelijke manier te verdelen. De Mediator is een mediator in Zwolle en kan u helpen tijdens dit proces.

Welke dingen moeten er geregeld worden?

Er komen veel zaken kijken bij een scheiding. Het gaat niet alleen om het co-ouderschap en de alimentatie, maar ook om de inboedel verdeling, het regelen van nieuwe woningen en vermogensverdeling. En dit zijn slechts een paar dingen van de lijst die geregeld moeten worden. Als u dit samen of met behulp van een advocaat probeert op te lossen, kan het een tijdrovende klus worden, die daarnaast erg veel geld kost. Een mediator kan ervoor zorgen dat beide partijen tevreden naar huis gaan en dat er een leefbare situatie voor de kinderen wordt gecreëerd zonder dat het een gevecht wordt.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Mediator? Vraag dan snel een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via de website.