Tijd voor een leaseauto

Je bent nu al een tijdje zelfstandig ondernemer en het word tijd voor een wat meer representatieve auto. Jij moet bij je klanten goed voor de dag komen maar je kan het je niet veroorloven een splinternieuwe auto aan te schaffen. Dan kun je eens nadenken over het leasen van een auto.

De eerste stap die je dan onderneemt is je financial lease berekenen. Zo weet je precies wat je kan betalen en waar je aan toe bent met het leasen van een auto. Deze mensen weten hoeveel jij kan uitgeven en wat voor financial lease auto daarbij hoort.

Je kunt bijvoorbeeld bij goedlenen.nl terecht voor zo´n  berekening. Bij goedlenen.nl hebben ze een super scherpe rente voor zowel nieuw als gebruikte bedrijfswagens: 5,9%. Je betaald eenmalig 1% over het leasebedrag. Je krijgt maximale inkoop/inruil korting bij de garage. en indien gewenst kunt u het combineren met hun verzekeringspremie.

Hun werkwijze is transparant omdat u maximale korting bij de dealer regelt. U ontvangt uiterst scherpe rente. En zij vragen een nette vergoeding van 1% over het leasebedrag.

Om even kort een voorbeeld te noemen. Het leasebedrag is €20.000,- voor de contractopmaak, verwerking en uitbetaling betaald u goedlenen.nl 1%, dat is in dit geval €200,-. dit betaald u door middel van een eenmalige facturatie.