De verkopen stijgen weer

Al een aantal jaren beheren mijn vrouw en ik een webshop in wasmachines. Echter hebben wij afgelopen jaar besloten om met onze oude website te stoppen, een een geheel nieuwe website te laten maken. Onze website was nogal verouderd, en deze was totaal niet meer in goede doen. Dit merkte wij ook aan het aantal bezoekers en verkopen, want deze daalde enorm. Vervolgens hebben wij besloten om een webshop te laten bouwen door een specialist. Een webshop laten bouwen is dan ook een erg specialistisch werkje.

Verkopen stijgen enorm

De verkopen stijgen weer enorm sinds de komst van onze nieuwe webshop. Bovendien hebben wij een ook een internet marketing campagne lopen bij een specialist, waardoor wij hedendaags zeer hoog staan in Google. Dit zie je echt gelijk terug in de resultaten, gezien het feit dat mensen vaak via Google naar artikelen gaan zoeken. Wij zijn dan ook heel erg dankbaar voor het feit dat wij een nieuwe webshop hebben met een geweldige internet marketing campagne dankzij de specialisten op dit gebied.

Wil ook jij een webshop laten maken door een specialist? Neem dan eens contact op met de specialist. Klik op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie.