Een freesmachine kopen

Speciaal voor mijn fabriek heb ik afgelopen jaar een aantal freesmachines gekocht. Deze freesmachines worden ook wel een freesbank genoemd. Een freesmachine is een machine die met een snel ronddraaiend gereedschap, ofwel de frees, een vorm of profiel kan frezen uit een stuk materiaal. Aangezien mijn bedrijf houten meubels maakt, was aantal grote freesmachines een vereiste voor het bedrijf.

In Nederland zijn er maar weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van CNC freesmachines. Eigenlijk is er maar één bedrijf in Nederland die de CNC draaibanken en CNC freesmachines verkoopt, en bovendien worden ze er zelfs ook gemaakt. Op deze manier verzekert de leverancier u ervan dat alle machines van goede kwaliteit zijn, aangezien deze dus ook door het bedrijf zelf geproduceerd wordt. Bovendien worden de machines uitvoerig getest. Voor CNC frezen, ofwel voor freesmachines hoef je dus niet contact te zoeken met een leverancier in het buitenland, want de freesmachines worden gewoon in ons Nederland geproduceerd.

Voor meer informatie over freesmachines

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in freesmachines en wilt u deze inkopen tegen een eerlijke prijs die goed in verhouding staat tegenover de kwaliteit van het product? Klik dan op de linkjes in dit blog voor meer informatie!