Maatschappelijk verantwoorde onderneming

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het ondernemen en het daarbij verantwoordelijkheid nemen voor mens en maatschappij. De sociale werkplaats Ede van Packstore B.V. is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wij bieden mensen die zelf niet meer kunnen of mogen werken toch de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in de arbeidsmarkt door middel van een baan. Wij bieden u langdurig maar ook tijdelijk verhuur van een magazijnruimte.

In-en ompak werkzaamheden

De sociale werkplaats Ede van Packstore B.V. is dé specialist in het handmatig in-en ompakken van al uw goederen. Wij doen a aan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen en nemen mensen met een afstand op de arbeidsmarkt in dienst. Wij helpen u onder andere handmatig bij het inpakken van mailing, stickeren van verschillende artikelen, het afvullen en opzetten van displays en het monteren van halffabricaat tot eindproduct. Wij weten dat dit precies maatwerk is en staan bij ons uw wensen en behoeften bovenaan. Bij ons heeft u onder andere voordeel dat wij scherpe tarieven hebben, u bij ons uw goederen kunt opslaan en dat wij met een unieke last-minute service werken.

Alle informatie over Packstore B.V. kunt u vinden op de website. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u er ook voor kiezen telefonisch contact op te nemen met een van onze werknemers.