Een hip haakje voor de jassen van de kinderen

In mijn gang wilde ik iets speciaals creëren voor de kinderen. Ik wilde mijn kinderen graag leren dat zij hun schoentjes netjes opbergen en hun jasje netjes aan de kapstok hangen. Zodra zij binnen komen is het belangrijk dat ze hun spulletjes netjes opruimen voordat ze het huis betreden en hun rotzooi daar ophangen.

Een kapstok voor de kinderen

Het is dan ook belangrijk dat de producten aantrekkelijk zijn voor kinderen. De spulletjes worden gebruikt in mijn gang dus mogen best een beetje uniek zijn, wat ik in de winkels tegen kom is allemaal standaard en erg saai, ik ben op zoek naar iets nieuws en unieks voor in mijn gang.

Een kinderkapstok vond ik bij kidswinkelonline.nl, hier verkopen ze allerlei leuke producten voor kinderen om hun kamer of het huis iets mee op te vrolijken. Ook vond ik kapstokhaakjes waar de kinderen de jas aan kunnen hangen, dit leek mij ideaal omdat mijn zoon en dochter dan allebei hun eigen haakjes krijgen zodat daar geen ruzie over kan ontstaan en ik dan voor een jongen en voor een meisje een apart haakje kan bestellen. 

Ik ontving je haakjes vrij snel en mijn kinderen zijn er dol op, ze hangen met plezier hun jassen aan de leuke vrolijke haakjes die in mijn gang hangen.