Een sociale werkplaats is een goed alternatief!

Packstore is een sociale werkplaats en wordt hierdoor een maatschappelijk betrokken onderneming genoemd. Een sociale werkplaats is een werkplaats waar mensen in dienst worden genomen die langdurig werkloos zijn of een handicap hebben waardoor zij niet meer kunnen werken. Dit kan zijn als oorzaak dat iemand mentaal en/of fysiek een beperking heeft, maar ook door nare gebeurtenissen die zijn overkomen. Packstore vindt het belangrijk om verantwoording te nemen over mensen die buiten de maatschappij vallen, en te zorgen dat deze mensen zich weer op zijn gemak voelen en binnen de maatschappij vallen.

Packstore biedt diverse diensten.

De diensten die deze werknemers moeten doen zijn het leren in-en ompakken van spullen in onder andere doosjes en zakjes en het omdozen van spullen. Tevens leren zij het stickeren van diverse spullen, het inpakken van mailings, het opzetten en ook afvullen van displays en het monteren van halffabricaten tot eindproducten. Bij Packstore staan de behoeften en belangen van niet alleen de klanten maar ook van de medewerkers bovenaan.

Wilt u meer informatie over Packstore, dan kunt u terecht op de website. Wilt u graag weten in wat voor plaatsten Packstore zit, zoals de sociale werkplaats Hengelo? Ook dan kunt u terecht op de website.