Kunststof speeltoestellen

Kinderen hollen, rollen, kruipen en klimmen graag, altijd en overal. Gaan met die banaan is hun moto en een zorgeloos speelavontuur is wat ze willen. Lekker springen en glijden, op of ergens onderdoor moet allemaal kunnen. En liefst zo spectaculair mogelijk. Als mamma of papa, school of andere instelling denk je aan de veiligheid bij al dat speelgebeuren. Wij van Kidsplay weten dat en zijn al jaren gespecialiseerde partner voor veilige kwaliteitsvolle kunststof speeltoestellen. We combineren de wens van kinderen feilloos met de strengste veiligheidsvoorschriften.

Onze speeltoestellen van kunststof hebben een constructie van gegalvaniseerd staal, een uniek design en zijn multifunctioneel. Diverse speelcombinaties met bijhorende thema’s zijn verkrijgbaar. Bos, natuur, stad of piraten behoren daarbij tot de mogelijkheden. Ook verschillende kleuren kunnen. Mogelijkheden genoeg binnen een aantrekkelijk assortiment.

We verkopen uiteraard graag maar vergeten natuurlijk de service niet. We plaatsen ze niet alleen voor u maar zorgen ook dat deze kunststof speeltoestellen voortreffelijk worden onderhouden en eventueel gerepareerd. Je kunt de speeltoestellen ook lekker zelf plaatsen dankzij een duidelijke handleiding. Hoe dan ook ben je zeker van een professionele en uitstekende (na)service.

Kidsplay denkt met u mee en heeft een team van ontwerpers klaar staan dat, samen met school of andere instellingen, nadenkt om veilige maar attractieve speelomgevingen te creëren. Met aantrekkelijke prijsformules bij een totaalpakket. Samen gaan we voor spectaculair, veiligheid en creativiteit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Kidsplay kunststof speeltoestellen, kijk op http://www.kidsplay-speeltoestellen.nl/speeltoestellen-en-speelcombinaties-van-kunststof, zijn van hoge kwaliteit met een uitstekende service tegen de beste prijs.