De (metaal) detector specialist

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een liefhebber van metaaldetectors, bij Detectordirect vind u accessoires voor detectors vanaf slechts 8 euro!  Of bent u zelf een (beginnende) hobbyist op zoek naar een detector?  Bij Detectordirect vind u alles voor de metaaldetector, zelfs voor accessoires en boeken bent u aan het juiste adres. Bij deze webshop bestel je zeer gemakkelijk het product naar keuze. Detectordirect.nl heeft het grootste assortiment van Nederland op het gebied van metaaldetectors en randapparatuur. De collectie is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils, Detectordirect heeft alles;  van A-merk tot voordelige detectors voor kinderen.

Dé webshop op het gebied van metaaldetectors

Detectordirect is officieel dealer van alle metaaldetectors die u vind in het assortiment. Het voordeel hiervan , naast uiteraard een zeer uitgebreide productkennis, is dat alle producten 100% origineel zijn en dat u Nederlandse garantie ontvangt. Bestellen bij Detectordirect is nu wel heel gemakkelijk, u kiest een van de moderne betaalwijzen en wanneer u op werkdagen voor 15:00 besteld wordt de detector de volgende dag al geleverd! Een extra service van Detectordirect: wanneer uw bestelling een minimale orderwaarde van 50 euro heeft, betaald u geen verzendkosten. Waar wacht u nog op? Bestel uw metaaldetector bij Detectordirect.

Metaaldetectors voor de zakelijke markt

De Core business van Detectordirect.nl is de advisering over Geofysische 3D detectors, longrange locators en andere specialistische detectiesystemen. Ze zijn gecertificeerd OKM dealer en kunnen meer voor u betekenen dan alleen de levering van goederen. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze u veel vertellen over de metaaldetectors en kunnen zij bovendien bepaalde processen, zoals de export van detectors naar het buiteland, uit handen nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare metaaldetector leverancier met een groot assortiment, waarvan de service verder reikt dan de voordeur? Kies dan voor de metaaldetectors van Detectordirect.nl.