Zelf kerstpakket samenstellen

Bent u al hard op zoek naar kerstgeschenken voor bedrijven? Dan bent u niet de enige. Veel ondernemers gaan in oktober/november al op zoek naar kerstgeschenken voor hun personeel. Het traditionele kerstpakket is nog steeds het meest gewaardeerd, gevolgd door de drankpakketten en andere kerstgeschenken. Wat tegenwoordig ook steeds vaker wordt gedaan is zelf een kerstpakket samenstellen. Hoe werkt het en hoe pak je het aan?

Een kerstpakket zelf samenstellen

Stel dat je samen met je personeel een voorkeur hebt voor eten uit een bepaald land (eten jullie bijvoorbeeld vaak Mexicaans?) of zijn jullie niet vies van een borreltje op vrijdagmiddag. Dan kun je daarop inspelen met je kerstpakket. Hoe leuk is het om je personeel te verrassen met een gepersonaliseerd kerstpakket.

Hoe werkt het samenstellen van een kerstpakket?

Vaak kun je even langsgaan bij de aanbieder of je kunt de artikelen in een online shop uitzoeken. Bepaal vooraf welke producten of welk thema je wilt aanhouden en wat het budget is per pakket. Vervolgens kun je bij verschillende aanbieders kijken wat de mogelijkheden zijn. Hou in de gaten wat de leverdatum is, of de leverancier de aantallen op tijd kan leveren en of de aanbieder betrouwbaar is. Veel daarvan kun je vaak online al vinden.