Vine Coaching geeft een mediation opleiding

Vinecoaching is een bedrijf wat mediation opleidingen verzorgd. Ze leren mensen om geweldloze communicatie toe te passen bij het oplossen van een probleem, onenigheid of geschil. Een mooie manier om meer rust te hebben in uw leven of door de vaardigheden toe te passen en anderen hiermee te helpen. Want een mediator kan voor veel lucht zorgen.

Het belang van een mediatior

Als mediatior kom je in zeer uiteenlopende situaties terecht waarbij mensen een geschil met elkaar hebben. Vaak komen hier een hoop emoties bij kijken en zijn voorgaande onderhandelingen al stuk gelopen. Een juridisch gevecht met behulp van advocaten, daar wordt niemand gelukkig van. Een mediatior biedt dan een mooi alternatief. Een scheiding tussen twee ouders? Een burenruzie? Een probleem met iemands werkgever? Als mediatior moet u zich bewust zijn van uw belangrijke rol, maar als de oplossing zich aandient is uw verdienste van onschatbare waarde!

Volg de opleiding geweldloze communicatie!

De mediation opleiding van geweldloze communicatie richt zich op gedragsverandering en verandering in iemands denkwijze. Een mediatior moet weten wat de mogelijkheden zijn, hoe u mensen weer aan het praten en communiceren kunt krijgen, maar ook welke rol u daarbij speelt. Het is dus ook een opleiding die over uzelf gaat. Want bij het oplossen van een probleem neemt u ook uzelf mee. Lees op de website meer over geweldloze communicatie.