Relatietherapie voor jou en je partner in Amsterdam

Love is a verb, is een bekende uitspraak. En dat beamen veel mensen die langdurig in een relatie zitten. Af en toe is het tijd om weer het onkruid te wieden en altijd moet je proberen er samen uit te komen. Maar echt, soms lukt dat niet meer. En dan kan het bergafwaards gaan met de relatie. Het is echter nooit te laat om hier iets aan te doen, want met de juiste therapie kom je een heel eind. Goede relatietherapie in Amsterdam vind je bij Good Spirit.

Aan de slag tijdens een relatieweekend

Als het tijd is om samen met je partner eens flink aan de slag te gaan met de relatie dan kan het een goed idee zijn om dit tijdens een relatieweekend te doen. Je gaat er samen echt even tussenuit en je komt op een andere plek. Hier wordt je full-time geholpen door twee ervaren relatietherapeuten die nieuwe inzichten geven in de relatie. Bij veel relaties loopt het stuk op de manier waarop er wordt gecommuniceerd. Door jezelf en de ander een spiegel voor te houden krijg je inzicht in hoe dit gaat.

Meer weten over Good Spirit?

Alle diensten van Good Spirit staan uitgebreid beschreven op de website. Ze zijn er ook voor relatietherapie in Amersfoort!