Lang parkeren Schiphol

Voor een langere tijd parkeren bij Schiphol kan tegenwoordig al super voordelig. Als je er zo min mogelijk voor wilt betalen zul je wel voorbereid naar Schiphol moeten gaan. Als je onvoorbereid richting Amsterdam gaat is lang parkeren schiphol voor een goedkope prijs bijna onmogelijk. Voor de mensen die deze zomer vliegen vanaf Schiphol Luchthaven schrijven wij in dit artikel op fiscus.info een aantal tips zodat je voordelig kunt parkeren voor de meest voordelige prijs.

Tip 1: Maak geen gebruik van de extra diensten

Vele parkeer aanbieders bieden extra diensten aan. Deze diensten bestaan uit: Valet parking, een grote schoonmaak, de auto in de wax zetten en nog meer diensten. Al deze diensten komen natuurlijk bij de parkeer kosten op waardoor het parkeren erg duur wordt. Trap niet in deze extra diensten en betaal slechts voor het parkeren.

Tip 2: Op tijd reserveren

Wie op tijd reserveert bij de aanbieders rondom Schiphol kunnen gebruik maken van een vroeg boek korting. Deze korting levert jou een grote besparing op wat kan op lopen tot  vele euro’s. Wees dus niet dom en boek op tijd je parkeer plek bij een aanbieder.

Tip 3: vergelijk aanbieders

Er is niet een goedkope aanbieder aan te wijzen. De prijzen verschillen namelijk per aantal dagen dat je je auto parkeert. Vergelijk deze prijzen daarom ook per dag.