Mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol. De drie meest gebruikte mogelijkheden zijn: Goedkoop parkeren bij Schiphol, Schiphol valet parking en sleep park fly. Daarom lichten wij in dit artikel deze drie mogelijkheden verder toe.

Goedkoop parkeren Schiphol

Veel mensen willen hun vakantie niet al te duur beginnen, hierdoor kiezen ze voor de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk te Parkeren bij Schiphol. Parkeren Schiphol kan namelijk bij vele verschillende aanbieders. Deze liggen allemaal op een kleine afstand vanaf Schiphol. Hierdoor is de prijs een stuk lager waardoor het de favoriete keuze is van veel Nederlanders. Je wordt door de shuttle service gratis in de juiste vertrek hal gebracht.

Schiphol Valet parking

Een andere veel gekozen mogelijkheid is Schiphol valet parking. Je rijd helemaal zelf vanaf je huis naar Schiphol, bij Schiphol neemt de chauffeur van de parkeer garage het stuur van je over. Deze parkeert de auto netjes voor je en jij kan direct op het vliegtuig stappen.

Sleep park fly

De laatste veel gebruikte mogelijkheid is het ” sleep, park, fly”. Er zijn namelijk verschillende hotels vlak bij schiphol waar je overnachten kunt. De andere dag stap je op het vliegtuig, je auto kun je laten staan bij het hotel. Zo hoef je niet vroeg van huis te vertrekken of een andere parkeer plek te regelen.