Vintage kinderkleding

Strikt genomen, vintage mode is kleding en  of accessoires die zijn minstens 20 jaar oud. Echter vintage mode wordt nu begeerd over de hele wereld, tegenwoordig wordt kleding van twee seizoenen oud ook al vintage kleding genoemd. Vintage kledingwinkels schieten de grond uit. Een vintage webshop kun dus ook niet meer achter blijven. Hoe gaat het in z’n werk en kun je er zelf ook wat aan verdienen.

Naar veel vintage webshops kun je vaak gratis je kleding opsturen. Als eenmaal de kleding is ontvangen wordt deze beoordeeld of het geschikt is voor de verkoop op  het web. De prijs wordt bepaald en als het product wordt verkocht krijg je een percentage van de verkoopprijs. Je slaat eigenlijk twee vliegen in een klap. 1 je bent direct af van de kleding die je niet meer wilt. 2 je kunt nog wat verdienen aan je oude kleding. En natuurlijk iemand anders heel erg blij maken met een vintage jasje bijvoorbeeld.

Een hele leuke markt is de tweedehands kinderkleding markt. Vaak dragen jonge kinderen hun kleertjes maar heel erg kort. Deze kleertjes zijn nagenoeg nog nieuw en kunnen door andere kinderen nog prima gedragen worden. Kijk een rond op deze site en kom er zelf achter dat je een heleboel geld kunt besparen.