Timmerbedrijf voor bij u in huis

Overdag Dirk Rash timmerbedrijf Enschede werkt op een aantal van de grootste en meest luxueuze huizen in Orange County , Californië Een timmerman van beroep, interpreteert hij ook de plannen van architecten, frames muren , legt fundament en bezuinigingen daken . Zijn klanten zijn huiseigenaren met de aanzienlijke timmerbedrijf Enschede middelen om hun soms extravagante dromen tot leven gebracht .

Zo is er de $ 100.000.000 thuis Rash helpen bouwen in Irvine , Californië, met 37.000 vierkante meter aan ruimte en aparte huizen timmerbedrijf Enschede voor de kinderen en voor de tuinman . En het huis met 14 trappen in de rotsen boven Pacific Coast Highway in het zuiden van Laguna Beach , Californië

“Ik heb het bouwen hier voor 45 jaar”, zegt Rash . “Ik begon vanaf nul. ”

Maar ’s nachts en in het weekend , Rash timmerbedrijf Enschede werkt op zijn eigen bescheiden huis in Fountain Valley , Californië Binnen de circa – 1965 ranch – stijl huis , heeft hij opnieuw gemaakt een geheel ander tijdperk.

Hij doorzoekt rommelmarkten en beurzen in het weekend , repurposes hout uit de high-end renovaties hij werkt op en vertelt familie en vrienden in de gaten te houden voor stukken die kunnen passen bij van zijn huis Amerikaanse timmerbedrijf Enschede Arts and Crafts en Mission- stijl.

Wat hij niet kan vinden op rommelmarkten , Rash creëert , soms zo overtuigend dat het moeilijk is om het verschil tussen authentiek antiek en de kopieën hij vervaardigde vertellen. Hij verzamelt ideeën door verdiept door boeken over bouwers , geschiedenis en architectuur en van reizen van Arts and Crafts huizen zoals timmerbedrijf Enschede de Gamble House in Pasadena , Californië, ontworpen door de architecten Charles en Henry Greene in 1908 .