Belgische poorten service Lochristi

Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder heeft van een kapotte poort staat de Belgische poorten service in Lochristi van ROMASS voor u klaar. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar problemen met poorten aan te melden. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om uw poorten te herstellen. Onze techniekers zijn woonachtig en werkzaam in heel België waardoor we altijd snel ter plaatse zijn om u te helpen

Belgische poorten service Lochristi

De techniekers van onze poorten service, zijn professioneel opgeleid en hebben jaren lang ervaring in het onderhouden en herstellen van alle merken en types poorten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten, worden ze ook jaarlijks bijgeschoold. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat we uw type poort niet kunnen herstellen. Daarnaast beschikken onze techniekers over een ruime voorraad van reserve onderdelen, waardoor kapotte onderdelen direct te plaatse vervangen kunnen worden.

Om gebruik te maken van de poorten service van ROMASS kunt u online uw problemen aanmelden. Na het indienen van uw aanvraag, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in de plannen. We sturen een technieker op de afgesproken datum en tijdstip naar u toe. Van deze gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Wanneer de technieker van onze poorten service op locatie is, wordt er allereerst geïnventariseerd waar het probleem vandaan komt. Onderdelen worden gecontroleerd en wanneer de oorzaak van het probleem duidelijk is gaat ze aan de slag om dit te herstellen. Eventueel kapotte of versleten onderdelen worden vervangen of instellingen van een motor of handzender worden veranderd. De meeste problemen worden binnen 2 uur opgelost door onze vakkundige techniekers. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben om het probleem op te lossen, wordt het missende onderdeel direct besteld. Zodra het onderdeel binnen is, sturen we een technieker naar u toe om het onderdeel te plaatsen

Is ROMASS alleen actief in Lochristi?

ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van service techniekers. Onze techniekers zijn woonachtig en werkzaam in heel België. We zijn daarom niet alleen actief in Lochristi. We staan ook voor u klaar als u problemen heeft in Brugge, Antwerpen, Leuven, Gent of in een andere plaats in België. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar uw toe.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze diensten. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.