Professionele inpakservice

Bent u al tijden op zoek naar een bedrijf dat u écht kan helpen bij het inpakken van uw producten? Komt u maar niet toe aan zelf inpakken, omdat u daar niet de tijd of mankracht voor heeft? Neem dan eens een kijkje op de website van Packstore en zie zelf eens dat zij de partij zijn waar u al die tijd naar heeft gezocht en die u een hoop werk uit handen kunnen nemen!

Allesomvattende service

Packstore biedt onder één dak wat veel andere aanbieders als complex zien en u daardoor meer in rekening brengen of meer moet uren moet inkopen. Daardoor houdt Packstore de complete regie over al uw inpak-, ompak- en verpakwerkzaamheden, zoals het verpakken van goederen. Tevens kunnen uw goederen in een modern magazijn worden opgeslagen, bijvoorbeeld voor het algehele proces rondom de fulfillment van webshops. Ook kunnen zij voor u de order picking uitvoeren voor uw opdrachten. Daarnaast kan ook al het transport voor u worden georganiseerd. Plus een slim logistiek advies, als u dat wilt. Hiermee bespaart u op tijd, kosten én reduceert u uw logistieke foutkans tot …nul! Een allesomvattende service dus.

Wil u gebruik maken van de diensten van Packstore en hierdoor de afstand van meer mensen tot de arbeidsmarkt verkleinen? Neem dan eens een kijkje op de website en kies voor de sociale werkplaats Hengelo.