RECARO Actiepakket op Viva Italia 2013

CrossSportsterCS_din_si_72

Op het TT Circuit van Assen zal pinksterzondag 19 mei 2013 Viva Italia plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de Italiaanse autoliefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld voor eigenaren van een Italiaanse auto.

Na de bijzonder warm en zonnig verlopen editie van 2012 met een ouderwetse drukke gezelligheid vindt er ook in 2013 een editie plaats van dit evenement. Viva Italia! Is gericht op alle Italiaanse merken, of het nu oude glorie of moderne trots betreft.  Dit betekent dat er deze dag genoeg te zien is en te beleven valt en ook RECARO zal met RECARO TrackTime aanwezig zijn om met je eigen auto vrij te rijden op het circuit.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan het voordeel oplopen tot € 650,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Als je meer wilt weten over deze actie kijk dan op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-74501. De actie is geldig in de week van en na Viva Italia van 10 t/m 26 mei 2013. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.