Binnen 24 uur je auto verkopen via Besteautobod.nl

Er zijn veel manieren om je auto te verkopen. De traditionele manier is het inruilen bij de dealer of door de auto te verkopen via een advertentiesite zoals Marktplaats. Nu is er een nieuwe manier om je auto te verkopen op een eenvoudige en slimme manier: via de autoveiling op Besteautobod.nl.

Op deze autoveiling kun je RDW-erkende garagebedrijven een bod laten doen op jouw auto. Het aanbieden van een auto is gratis en vrijblijvend, je bent tot niets verplicht. Als je een aantrekkelijk bod op je auto ontvangt kun je akkoord gaan met de transactie. Het aanbieden van je auto is eenvoudig, je vult binnen een paar minuten de nodige gegevens in en hij staat online. Binnen 24 uur krijg je het hoogste bod per e-mail.

Het is een ideale manier om snel je auto te verkopen voor een goede prijs. Het voordeel is dat je zelf niet voor verkoper hoeft te spelen en moet gaan onderhandelen met de koper. Je hoeft ook niet naar het postkantoor om de auto over te laten schrijven. Een bijkomend voordeel is dat de koper niet terug komt vanwege gebreken, schade of omdat hij ontevreden is.

Alle auto’s zijn welkom
Elke auto wordt door de autoveiling geaccepteerd, ongeacht de staat of schade. Autobedrijven hebben geen moeite met defecten, beschadigingen of zelfs een verlopen APK omdat zij zelf deze gebreken voor inkoopsprijs kunnen laten herstellen.

Hoe werkt het?
Je vult je kenteken in op de site en de database zoekt de voertuiggegevens bij elkaar. Je vult dit aan met de kenmerken en de staat van de auto. Vervolgens plaats je de auto op de veiling.

Vanaf nu kunnen er honderden RDW erkende garagebedrijven een bod uitbrengen op jouw auto.

Het hoogste bod wordt per e-mail kenbaar gemaakt. Ga je akkoord met het bod dan kun je de auto dus gegarandeerd voor dat bedrag verkopen. Vind je het bod te laag dan hoef je het niet te accepteren. Je zit dan nergens aan vast en het kost je ook helemaal niets. Als je de auto verkoopt via Besteautobod.nl krijg je direct geld en een vrijwaring in handen.

Voordelen

  1. Binnen 24 uur de auto verkopen
  2. Snel geld
  3. Direct een vrijwaring
  4. 100% gratis
  5. Gegarandeerd het genoemde bedrag
  6. Geen gezeur aan de deur
  7. Alle auto’s worden geaccepteerd

Auto verkopen -> Gratis en snel via BesteAutoBod.nl