Parket vloeren in Friesland

Parket vloeren in Friesland voor een stijlvol interieur

Een parketvloer heeft vaak meer uitstraling dan laminaat. Ook is parket vaak veel duurzamer. Het hout is van betere kwaliteit en gaat dus langer mee. Als u de vloer goed onderhoudt kunnen parketvloeren Friesland een leven lang meegaan. U kunt bij het laten leggen van een parketvloer kiezen uit diverse soorten en kleuren hout en ook kunt u de vloer in een patroon laten leggen. Zo kunt u eindeloos variƫren met een schitterende houten vloer in uw woning.

Een parketvloer geeft een ruimte de juiste uitstraling

Met een parketvloer zorgt u ervoor dat de ruimte een stijlvolle uitstraling krijgt. Parket past zowel bij klassiek als modern. Dus ongeacht wat uw woonstijl is, u kunt altijd kiezen voor een mooie parketvloer. Een parketvloer is ook zeker geschikt voor een kantoorruimte. De vloer geeft veel minder onderhoud dan wanneer u bijvoorbeeld tapijt laat leggen en u bent verzekerd van een stijlvol interieur. Wanneer u bezoekers op kantoor ontvangt kunt u ze met een gerust hart in uw kamer welkom heten, want de vloer ziet er in ieder geval prima uit.

Wat zijn de voordelen van een parketvloer?

Een parketvloer heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste gaat parket veel langer mee dan tapijt als vloerbedekking. In tapijt kunnen bovendien ontsierende vlekken ontstaan die soms lastig te verwijderen zijn. Daarnaast is parket zeer onderhoudsarm. Het schoonmaken is veel gemakkelijker, u kunt de vloer vegen of stofzuigen en daarna met een speciaal schoonmaakmiddel voor parketvloeren reinigen. Dit hoeft u zeker niet dagelijks te herhalen. Vaak is eens per 2 tot 3 weken voldoende.